پیاز شکم پر وسوخاری
جمعه, ۱۷ شهریور ۱۳۹۶، ۰۱:۱۰ ب.ظ
مواد مورد نیاز برای پیاز شکم پر
پیاز :•: 4 عدد
برنج :•: 5 قاشق غذا خوری ( آبکش شده )
پنیر چدار :•: 4 قاشق غذا خوری ( رنده شده )
روغن زیتون :•: 2 قاشق غذا خوری
سرکه :•: یک قاشق غذا خوری
شکر :•: به میزان لازم ( بر اساس ذائقه )
نمک و فلفل سیاه :•: به مقدار کافی
تمام مواد را به جز شکر و سرکه با هم به خوبی مخلوط می کنیم شکر را با سرکه مخلوط می کنیم تا شکر کاملا آب شود سپس داخل مواد می ریزیم
موادمان را با قاشق کوچکی درون پیازها می ریزیم و بصورت جداگانه پیازها را داخل فویل آلومینیومی می پیچیم فر را از قبل با درجه 175 سانتی گراد یا درجه 350 فارن هایت داغ می کنیم
و پیازهای فویل پیچیده را به مدت نیم ساعت درون فر قرار می دهیم. برای تزئین یاز شکم پر می توانیم از جعفری خرد شده استفاده کنیم .برای هضم آسان و تزئین پیاز شکم پرمی توانید از گوجه فرنگی نیز استفاده نمایید
۹۶/۰۶/۱۷